• Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 123
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 65
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 70
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 22
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 66
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 64
  • Traiteur Het Verloren Eind Hechtel Eksel 35

Walking Dinners

Geen behoefte aan een formeel diner met vaste zitplaatsen, maar toch op zoek naar een elegante formule om gastronomie te combineren met flexibiliteit, dan is een walking dinner ongetwijfeld iets voor u.  Met deze cateringformule kan u echt alle kanten uit.  Je kan het zo gek niet bedenken.  Formeel aan tafel, zittend in een salon of gewoon staand, eender waar uw gasten zich tijdens het feest bevinden, zij zullen voortdurend op een originele en creatieve manier door onze koks verrast worden.
Bij deze formules is het de bedoeling dat alles rondgedeeld wordt zoals bij een gewone receptie.
We beginnen met de hapjes en schakelen zo via het soepje vloeiend over naar het warme gedeelte.  Bij deze formule kunnen uw gasten proeven van een mooi assortiment lekkere gerechtjes mooi gepresenteerd op kleine bordjes.

Bij een walking dinner serveren wij 3 koude gerechten, 3 warme gerechten en 2 desserts per persoon.  Jullie kunnen zelf de samenstelling van het dinner kiezen uit onderstaande keuze gerechten.

WALKING DINNER 1 - 28,00€ /pp.

Koude gerechten

  • Garnalen salade
  • Gravad lax
  • Traditionele Mozzarella, basilicum en tomaten
  • Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
  • Trio van Paté met cumberlandsaus
  • Carpaccio van Runderhaas met Parmezaan krullen en balsamico crème
  • Frisse salade met gebakken champignons, walnoten, spekjes en een frambozen dressing.
  • Gerookte forel op een bedje van salade met een mierikwortelsaus

Warme gerechten

  • Cappuccino soepje passend bij het seizoen
  • Runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus
  • Vispannetje met een zachte Chablis saus.
  • Terriyake kipsaté met gewokte groentjes
  • Gebakken zalm in een witte wijnsaus en bieslookpuree.
  • Kipreepjes in een zachte paprikasausje en couscous
  • Waterzooi van kip met primeur groentjes en krielaardappeltjes
  • Varkenshaas  met bospaddestoelen saus en een aardappelkoekje
  • Deeg-laagjes gevuld met  rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella.
  • Stukjes gepaneerd kalfsvlees met pasta en tomatensaus
  • Spies van Ambachtelijke gehaktballetjes

Desserts

  • Huisgemaakte Chocolademousse
  • Vers Gekonfijte Ananas met frambozensaus.
  • Originele Tiramisu
  • Crème brulé
  • Soepje van vers fruit
  • Taartje van aardbeien (seizoen)

 

WALKING DINNER 2 - 34,00€ /pp.

Koude gerechtjes

  • Ganzenleverpastei met uien compote
  • Eendenborst met fantasie van Mango
  • Tataki van Tonijn met gemarineerde komkommer
  • Tartaar van verse zalm met zure room en bieslook
  • Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen
  • “Vitello tonato” koud kalfsvlees geserveerd met een tonijnmayonaise en een fris slaatje
  • Vers geitenkaasje met appel en gerookt spek
  • Tartaartje van gerookte paling en jonagold

Warme gerechtjes

  • Cappuccino soepje passend bij het seizoen
  • Boterzachte Ossenhaas met pommes dauphine
  • Gebakken coquilles met  erwtenpuree en wortelzalfje
  • Kalfshaas op een bedje van seizoen  garnituur en pommes pont neuf
  • Nieuw-Zeelands Lamsvlees met risotto
  • Boterzachte Runderhaas op een bedje van seizoens groenten en bospaddenstoelen
  • Verse Scampi´s met lintpasta en tuinkruiden
  • Lamsfilet met chorizoaardappeltjes
  • Gegratineerde tongrolletjes met fijne groenten brunoise
  • Bouillabaise met rouille

Desserts

  • Compositie van Citrus- en Zuidvruchten
  • Chocolade Parfait met noten
  • Huisgemaakte Chocolademousse
  • Vers gekonfijte ananas met frambozensaus
  • Originele Tiramisu
  • Soepje van vers rood fruit en vanille-ijs
  • Taartje van Frambozen met room
  • Verse Aardbeien met Romanoff Saus en Aardbeien Sorbet



Voor de bediening (van drank en eten) voorzien wij ongeveer 1 garçons per 20 gasten. De prijs bedraagt hier voor  25,00€ /uur per garçon.

** opgegeven prijzen zijn excl. btw

Contact

Adres:
Verloren Eindstraat 44
3940 Hechtel-Eksel
Tel: 0474 34 33 48 E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
BTW: BE 0502921145

Facebook

Extra Info

Onze feestmenu staat online!
Bekijk de mogelijkheden

Bekijk en volg ons ook via Social Media, met diverse sfeerfoto's van onze feesten en evenementen:
Facebook

Over Ons

Traiteur Hoeve ’t Verloren Eind leent zijn naam aan het gelijknamige gehucht aan weerszij van de Ekselsebaan..... ’t Verloren Eijnd’ was/is een afgelegen plaats in Hechtel voor... lees meer ...