Warme buffetten
Warme buffetten kunnen zelf samengesteld worden volgens de gerechten onder het item "traiteur".
2 Hoofdgerechten (vis of vlees) | 19,00€ /pp. |
3 Hoofdgerechten (vis of vlees) | 25,00€ /pp. |
4 Hoofdgerechten (vis of vlees) | 28,00€ /pp. |
Wij serveren deze hoofdgerechten met:
- 3 soorten groentenbereidingen, aangepast aan het seizoen en aan de keuze van het gerecht.
- 2 soorten aardappelbereidingen naar keuze: aardappelpuree, aardappelgratin, verse kroketten, gemarineerde krielaardappelen.
Hoofdgerechten vis:
- Kabeljauwhaasje met tomaat en garnalen
- Zalmfilet met pesto van rucola , prei en witte wijnsaus
- Vispannetje van verschillende soorten vis met tuinkruidensaus
- Tongrolletje in kreeftensaus
- Scampi in rode curry saus
....en nog veel meer …
Hoofdgerechten vlees :
- Kipfilet met archiduc saus
- Eenden filet in sinaasappelsaus
- Stoofpotje van konijn met pruimen
- Provençaalse kipschotel
- Kalkoengebraad met champignonroomsaus
- Stoofpotje van kalkoen met roze peper saus
- Gehaktballetjes in een zachte tomatensaus
- Parelhoenfilet met druivensaus
- Varkenshaasje met een peperroomsaus
- Siciliaans varkenshaasje met stroganoff saus
- Stoofpotje van rundsvlees op bourgondische wijze
- Kalfstoofsel met kalfsballetjes en champignons
- Lamsragout met worteltjes, rapen, erwtjes en uitjes
- ....en nog veel meer …
Sauzen zijn aanpasbaar naar ieders wens !!!
Toeslag koud buffet vanaf | 7,00€ /pp. |
Toeslag 1 soort soep | 2,00€ /pp. |
Toeslag 2 soorten soep | 3,50€ /pp. |
Toeslag dessert assortiment 3 soorten | 4,20€ /pp. |
Toeslag dessert assortiment 6 soorten | 7,40€ /pp. |
Buffetten enkel mogelijk vanaf 12 personen
** opgegeven prijzen zijn excl. btw