Walking Dinners
Geen behoefte aan een formeel diner met vaste zitplaatsen, maar toch op zoek naar een elegante formule om gastronomie te combineren met flexibiliteit, dan is een walking dinner ongetwijfeld iets voor u. Met deze cateringformule kan u echt alle kanten uit. Je kan het zo gek niet bedenken. Formeel aan tafel, zittend in een salon of gewoon staand, eender waar uw gasten zich tijdens het feest bevinden, zij zullen voortdurend op een originele en creatieve manier door onze koks verrast worden.
Bij deze formules is het de bedoeling dat alles rondgedeeld wordt zoals bij een gewone receptie.
We beginnen met de hapjes en schakelen zo via het soepje vloeiend over naar het warme gedeelte. Bij deze formule kunnen uw gasten proeven van een mooi assortiment lekkere gerechtjes mooi gepresenteerd op kleine bordjes.
Bij een walking dinner serveren wij 2 koude gerechten, 3 warme gerechten en 1 dessert per persoon. Jullie kunnen zelf de samenstelling van het dinner kiezen uit onderstaande keuze gerechten.
WALKING DINNER - vanaf 34,00€ /pp.
* opgegeven prijzen zijn excl. 12% btw, onderstaande opsommingen zijn voorbeelden, de prijzen worden op maat berekend
Koude gerechten
- Vis cocktail
- Gerookte zalm, toast, dressing
- Tataki van Tonijn
- Gelakte eend met Oosterse tinten
- Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
- “Vitello tonato” koud kalfsvlees geserveerd met een tonijnmayonaise en een fris slaatje
- Vers geitenkaasje met appel en gerookt spek
- Carpaccio van Runderhaas met Parmezaan krullen en balsamico crème
- Frisse salade met gebakken champignons, walnoten, spekjes en een frambozen dressing.
Warme gerechten
- Cappuccino soepje passend bij het seizoen (extra supplement 2,30 €)
- Runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus
- Boterzachte Ossenhaas met kroketjes
- Kalfshaas op een bedje van seizoen garnituur en pommes pont neuf
- Vispannetje met een zachte Chablis saus.
- Terriyake kipsaté met gewokte groentjes
- Gebakken zalm in een witte wijnsaus en bieslookpuree.
- Verse Scampi´s met lintpasta en tuinkruiden
- Varkenshaas met bospaddestoelen saus en een aardappelkoekje
- Scampi-spies
- Zeebaars venkel en tomaat
Desserts van de chef volgens seizoen
De bediening (van eten en eventueel drank) bedraagt 30,00€ /uur per garçon, 35,00 €/uur voor de kok (excl 21% BTW)
** opgegeven prijzen zijn excl. btw