Feesten

Een communiefeest of lentefeest op maat van kinderen én volwassenen!

Een communiefeest of lentefeest is niet alleen een speciale dag voor uw oogappel, maar ook voor de ganse familie. Inclusief mama en gastvrouw!  Vergeet dan ook al uw plannen, boodschappenlijstjes en stress in de keuken. Kies een gezellige en rustige omgeving uit, waar traiteur ’t Verloren Eind uw familie komt verwennen met een overheerlijk feestmaal. Op maat van je kind en elke volwassene krijg je een feestdiner met oog voor detail ! En dat hoort ook zo bij een geslaagd communiefeest of lentefeest.

feesten comp

Hoogstaande cuisine en traiteur service voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

Uw huwelijksfeest is één van de belangrijkste dagen van uw leven. Daarom mogen jullie uiteraard niets aan het toeval overlaten. Traiteur ’t Verloren Eind verwent u op uw huwelijksfeest met zijn onvergetelijke hoogstaande cuisine. Wij komen met het nodige aantal koks, kookgerei en overheerlijke, verse ingrediënten. We maken en serveren ter plaatse een smakelijk menu voor u en uw gasten. U hebt het begrepen: ook op culinair vlak wordt dit zonder enige twijfel de dag van uw dromen!

Babyborrel

Willen jullie je kleine spruit tonen aan al jullie vrienden en familie ? Dan ben je voor een originele babyborrel op de juiste plaats bij Hoeve ’t Verloren Eind. Samen gaan we op zoek naar de juiste formule.
Een gezellig baby-ontbijt, een klassieke babyborrel met wat hapjes en drankjes of een barbecue hoort allemaal tot de mogelijkheden. Uitgebreide info en richtprijzen via onze pagina 'Babyborrel' 

Contact

Adres:
Verloren Eindstraat 44
3940 Hechtel-Eksel
Tel: 0474 34 33 48 E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
BTW: BE 0502921145

Facebook

Extra Info

PAASMENU @ 't Verloren Eind!
Bekijk de mogelijkheden

Bekijk en volg ons ook via Social Media, met diverse sfeerfoto's van onze feesten en evenementen:
Facebook

Over Ons

Traiteur Hoeve ’t Verloren Eind leent zijn naam aan het gelijknamige gehucht aan weerszij van de Ekselsebaan..... ’t Verloren Eijnd’ was/is een afgelegen plaats in Hechtel voor... lees meer ...